Selecteer een pagina

Werkwijze

Elk kind en elk gezin is uniek. Elke hulpvraag vraagt zijn eigen aanpak en dat betekent dat ik maatwerk lever. Soms zal het prettig zijn om met elkaar de natuur in te gaan, is het beter als ik bij jullie aan huis kom om met je kind te werken of juist naar school te gaan voor extra begeleiding en advies. De hulpvraag is bepalend bij het plan van aanpak.

Je kunt bij mij terecht voor een coachingstraject, een losse reading (een intuïtieve lezing van jouw energieveld) of een combinatie van beiden. Na een eerste reading volgen dan intuïtieve coachinggesprekken om praktisch aan de slag te kunnen met hetgeen in de reading naar voren gekomen is.

Over het algemeen zie ik cliënten om de 3 weken. Regelmaat is van belang, maar het is ook fijn om de informatie een plekje te geven en zelf aan de slag te kunnen met hetgeen besproken is of met de oefeningen die ik heb mee gegeven.

 

Coaching

Het eerste contact vindt meestal plaats via een gratis telefonische kennismaking of skype. Uit de informatie op mijn website, facebook of door ervaringen van anderen weet je vaak al iets over mij en besluit je contact op te nemen. We verkennen de uitdaging waar jij en/of jouw kind of gezin mee worstelt en ik beantwoord de vragen die je hebt. Samen besluiten we of we een afspraak maken voor een uitgebreid oriëntatiegesprek.

Wanneer je een hulpvraag hebt voor je zoon of dochter in de basisschoolleeftijd voer ik het oriëntatiegesprek, het liefst met beide ouders, bij voorkeur bij jullie thuis. Bij oudere kinderen of volwassenen vindt dit gesprek plaats in de praktijkruimte. Tijdens dit gesprek stellen we de hulpvraag duidelijk vast en zal helder worden of ik voor jou/jullie van waarde ben. Wanneer we besluiten gezamenlijk het coachingstraject in te gaan bereken ik geen kosten voor dit intakegesprek.

 

praktijkruimte BuroYOU

Reading

Tijdens een reading lees ik intuïtief jouw aura en chakra’s. Wie ben jij in oorsprong? Hoe ziet jouw energieveld eruit? Waar liggen jouw kwaliteiten? Wat werkt beperkend voor je? En hoe ondersteun je jezelf het best om volledig in je kracht te staan? Op deze manier geeft een reading meer zelfinzicht en vormt daarmee een belangrijke stap naar het vrij maken van je intuïtie. Het biedt je de mogelijkheid om, vanuit een ruimer perspectief, eigen antwoorden te vinden op je vragen.
Een volledige reading duurt ongeveer 1,5 uur en wordt digitaal opgenomen. De opname stuur ik je na afloop van de reading toe.
Ik heb mijn opleiding gevolgd bij het Centrum voor Effectieve Intuitie en ben aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Aurareaders. De vereniging garandeert en bewaakt de kwaliteit van een aurareading middels verplichte studiedagen. Mocht je een klacht hebben en we komen er samen niet uit, neem dan contact op met het Centrum.

Tarieven

 

 

Kennismakingsgesprek30 minutengratis
Intakegesprek1,5 uur€ 65,-
Coachgesprek1 uur€ 50,-
Reading1,5 uur€ 95,-
Energiecoaching1,5 uur€ 70,-
RT-hulp basisscholieren *)1 uur€ 30,-
*) Het is ook mogelijk op locatie ondersteuning te bieden; dan wordt er € 5,- extra in rekening gebracht.

 

 

css.php